Torsdag d. 15.4.2021

I går aftes havde jeg min første online skygge-strikke-salon på Zoom. Jeg havde primært inviteret via Facebook, men lavede i elvte time et opslag på Instagram, og det gav et par deltagere mere. 

Nu hvor alle workshops har været aflyst, vil jeg gerne nå ud og hjælpe i gang med at strikke kugler til ”10.000 skygger” på anden vis. Jeg ved at kombinationen med den tykke rundpind og det tynde bomuldsgarn volder kvaler i begyndelsen for nogle. Men jeg har også erfaret, at med en smule hjælp er det ikke så svært endda. 

Jeg lærte en masse på dette første forsøg, med mere end en deltager. Bl.a. at man har brug for en såkaldt passcode for at komme ind i Zoom, hvis man ikke har en profil hos dem. Det var det ikke alle der havde, så vi var kun syv, da vi var flest, og jeg måtte efterfølgende skrive dem der desværre ikke var kommet ind i strikkesalonen. 

Men der bliver mulighed for at være med en anden gang, for jeg har bestemt mod på at få flere involveret i dette crowd-knitting projekt via flere online strikke-saloner. 

Jeg overvejer hvor vidt jeg skal lave en eller to faste tidspunkter om ugen, eller om jeg skal lave en plan for f.eks. den næste måned, med forskellige tider.
Jeg forestiller mig også at jeg kan lave strikke-saloner i allerede eksisterende strikke-grupper, eller på foranledning af en strikker der samler en gruppe. Send mig en mail hvis du kan samle en gruppe, så finder vi et tidspunkt.

Jeg har også lidt at arbejde på i forhold til lys og lyd/billede. Ting der var svære at afprøve på forhånd, men som bliver tydelige når man er i det. F.eks. er det sådan på Zoom, at det er den der taler, man ser som det store billede. (Eller også er alle små). Men det vil være bedst hvis jeg kan finde ud af hvordan det kamera hvor man ser hvordan jeg strikker, er stort hele tiden. Problemet var når nogen spurgte om noget, så var det deres kamera der kom i fokus.

Men jeg vender tilbage med flere online skygge-strikke-saloner, så vi kan blive endnu flere til at strikke den sidste 2/3 af de 10.000 skygger. 

Menu