10.000 skygger

UPDATE 24. januar 2023:
Vi har nu strikket 9575 skygger ud af 10.000, men du kan stadig nå at være med, hvis du skynder dig lidt.

Klik her få at finde  STRIKKEOPSKRIFTEN  som tekst.

Vil du også være med til noget stort?
10.000 skygger er mit seneste crowd knitting projekt, hvor vi sammen skal strikke 10.000 skygge-kugler i den oprindelige form fra “Strik en skygge – i beton”. Denne gang skal vi bruge vores rester af almindeligt bomuldsgarn 8/4, og vi skal strikke i alle tænkelige farver.

Vi strikkede hele 2021, og strikker nu videre til vi når de 10.000 skygger. Der er nu deadline 31.12.2022.
Herefter går jeg i gang med at omdanne vores fælles arbejde til en storslået udstilling. Jeg drømmer om at udstillingen skal skydes i gang med en storslået strikke-performance, mere om det senere.

Jeg håber så mange som muligt vil være med. Strik gerne løs alene, saml en gruppe strikkere og strik sammen, eller sæt gang i en større eller mindre strikkeevent.

Måske har du lyst til at være ambassadør for projektet, og stå for at der bliver strikket 1 % af de 10.000 skygger.  Saml en gruppe strikkere, og strik til sammen 100 stk.

I mellemtiden strikker jeg selv løs, og laver workshops etc. Jeg har indløst årskort til Arken, Statenes Museum for Kunst og Louisiana. Et såkaldt 1+1 kort, hvor jeg selv + en gæst kan komme gratis ind. Derfor inviterer jeg forskellige til at tage med på museum for at både at strikke og se kunst.
Måske er det noget for dig? Så send mig gerne en mail.

Eller du kan se hvordan du gør her:

Skabt:
2019-2022

Udstilles:
Ja
Jeg arbejder på sagen.

TAK til:
Danalim for tapeklister

Andre projekter

Kuldsejlinger

Fællesskabshjulet

Strik en skygge

#UNFINISHED