Meget af min tid går i øjeblikket med, at sidde og skrive. Jeg skriver til forskellige, som jeg tænker mig kunne være interesserede i være med til at strikke til 10.000 skygger.
Jeg skriver også til folk, som jeg forestiller mig på den ene eller anden måde kan hjælpe mig med, at udbrede kendskabet til mit crowd-knitting projekt.
Og så svarer jeg i øjeblikket også på en del mails, fra folk som spørger til dette og hint omkring 10.000 skygger – eller måske rettere om 10,000 shadows. Siden jeg lagde projektet op på Ravelry i sidste uge, har jeg fået både spørgsmål og hjælp. Flere bekymrede sig om prisen for at sende skygger fra USA til Danmark. Det var vist ikke helt klart, at de skulle sendes flade, og at jeg laver dem til kugler. Men der var en venlig sjæl, der skrev at man kunne sende mellem 32 og 45 skygger for 15 $, så den oplysning har jeg straks bragt videre.

En anden har tilbudt – og er i gang med, at oversætte opskriften til fransk. Og Åsa Tricosas faste oversætter har været så venlig at oversætte opskriften til tysk. Og er der sågar også en anden der har.
Jeg har fået mails fra folk der nu deltager fra Polen, Schweiz, Norge, Sverige, Holland, USA, Canada og sikkert også flere steder, så nu begynder det langsom at brede sig.

I går skrev jeg til folkene bag strikkepodcasten “Mens vi strikker”, og de har lyst til at invitere deres lyttere til at være med i 10.000 skygger, jeg er spændt på at om jeg høre fra dem.

Jeg fik også skrevet til kunstforeningen på Hillerød Rådhus, og spurgt om jeg må lave en lille prøveudstilling af et par tusinde skygger på rådhuset engang i løbet af efteråret. Jeg kunne godt tænke mig at drage lidt flere ophængningserfaringer, og så vil jeg gerne have taget billeder, som jeg kan bruge til at finde det rigtige udstillingssted med.